Anette E.

Jeg tok sangtimer hos Elias fordi jeg hadde hørt av bekjente at han var skikkelig flink. Jeg har sunget i mange år, men opplevde gjennom timene med Elias at det var masse nytt landskap å tre inn i. Han forklarer på en enkel og praktisk måte som gir UMIDDELBAR effekt. Kan anbefale alle å ta timer hos Elias, for her får du virkelig solid sangundervisning.

Raymond M.

Å være elev hos Elias har gjort meg til en mye bedre sanger. Han har en formidabel formidlingsevne og således er han en god pedagog. Han setter eleven i fokus og gir fortløpende tilbakemeldinger på hva som er bra og hva som kan jobbes med. I tillegg har han mange gode arbeidsverktøy som gjør at man kommer stort sett i mål med det meste. Han er også meget faglig dyktig og har god erfaring som sanger. Jeg har fått utviklet meg enormt på forholdsvis kort tid. Før jeg begynte å ta timer var jeg ofte frustrert over dårlig progresjon men jeg visste bare ikke om teknikkene og hva som måtte til for å komme videre. Det er mye å lære og er man elev hos Elias så vil man komme et godt stykke på vei om man tør å slippe seg løs. Det er ofte det ting handler om, man må bare tørre.

Vurderinger og tilbakemeldinger

Anmeldelser

Jostein A.

En ung musiker og sanger som bør gi ut mer av det han skriver. Fremførte egne og andres sanger. Står fint på egne bein som solosanger med gitar. Flott stemme!

Arvid T.

Elias er en veldig hyggelig, imøtekommende, forståelsesfull og dyktig sanglærer. Han viser at han bryr seg, og tilpasser undervisningen i forhold til meg og hva jeg ønsker å oppnå. Jeg har merket stor fremgang i egen evne bare på kort tid.

Line S.

En fantastisk flink sanger som anbefales på det sterkeste. Vår vielse ble helt magisk med Elias sitt bidrag.

Randi U.

Elias er lett å kommunisere med. Han bidrog til ein magisk stemning med nydelige solistinnslag i vår vielse. Kan varmt anbefales videre!