Sangtimer

Hva kan du lære?

Volum

Volum trenger vi for å treffe lytteren. Av og til ønsker vi bare å rope ut det vi vil synge. La meg hjelpe deg med å bli hørt, uten at det gjør vondt å heve stemmen!

Stabilitet & Kontroll

Dette er noe av det mest grunnleggende når det kommer til sang. Hvordan klarer profesjonelle sangere å synge så lyst og kontrollert, uten at stemmen knekker? Dette handler om støttebruk.

Effekter

Ønsker du å lære om vibrato og ornamentasjon, eller vil du vrenge stemmen som en rockestjerne? Dette kan jeg lære deg.

Klang

Ønsker du å ha en lysere eller mørkere klang på stemmen din? La meg introdusere deg for klangfarger, slik at du kan skreddersy akkurat den lyden du ønsker!

...og så mye mer!

"Jeg er sterkt lidenskapelig for stemmen som instrument og brenner for at flere skal få kjenne på gleden ved sang. Det var derfor jeg valgte å studere CVT (Complete Vocal Technique) i København. Jeg har dyp kunnskap om stemmens anatomi, dens funksjon, begrensninger og ikke minst dens muligheter. Jeg har god kjennskap til de fleste sjangre, og vil kunne hjelpe deg å oppnå de målene du har for akkurat det DU vil synge. Metoden jeg bruker for å undervise baseres på at ALLE lyder kan produseres på en sunn måte. Ja, du hørte rett. Det skal ikke være ukomfortabelt eller gjøre vondt å synge. "

Priser

800,- per time*

10 timer = 7200,- (1 time gratis)

20 timer = 14400,- (2 timer gratis)

*45 min